CSW Mobiel

Voorzieningen.

Afbeeldingsresultaat voor speelgoedbank wageningen

speelgoedbank


Onze vrijwilligers zijn druk bezig de speelgoedbank weer klaar te maken voor de feestdagen. Althans, voor de dagen waarop we geopend zijn voor het ophalen van cadeautjes! Zorg ervoor dat je een speelgoedbankPAS hebt en deze meeneemt naar de speelgoedbank als je langskomt tijdens één van de drie avonden dat wij voor jullie zijn geopend!


Afbeeldingsresultaat voor voedselbank wageningen

voedselbank


Sinds december 2007 is de Voedselbank Neder-Veluwe en Omstreken actief voor inwoners van de gemeenten Wageningen, Renkum en Rhenen. De Voedselbank Neder-Veluwe is een zelfstandige Stichting die uitsluitend werkt met vrijwilligers en gesteund wordt door sponsors en donateurs.

Onze grondgedachte is: het helpen van mensen in nood en tegengaan van verspilling van goed voedsel. Voedselpakketten worden verstrekt wanneer mensen om welke reden dan ook zelf te weinig geld overhouden voor het noodzakelijke levensonderhoud. De pakketten zijn zoveel mogelijk op de gezinssituatie afgestemd, maar wij zijn altijd afhankelijk van het aanbod.

De maximale termijn voor het wekelijks krijgen van voedselpakkettenhulp is 3 jaar. Elke 3 maanden wordt gecontroleerd of de financiële situatie verbeterd is en de verstrekking wel of niet voortgezet moet worden.

Wij zijn lid van Voedselbanken Nederland.


Afbeeldingsresultaat voor dierenvoedselbank wageningen


dierenvoedselbank


Afhaalpunt / Inleverpunt / informatiepunt (IN WAGENINGEN)

​Locatie: Hyacintenstraat 18, Wageningen

​Geopend: De even weken op Donderdag tussen 17:00 - 18:00


Afbeeldingsresultaat voor kledingbank wageningen


kledingbank


Kledingbank Wageningen voorziet sinds de oprichting in 2010 inwoners van Wageningen en omstreken van een belangrijke basisbehoefte: kleding en schoenen. Wij helpen onze klanten die door onvoorziene omstandigheden (tijdelijk) niet in staat zijn om aan deze behoefte te voldoen. Een verwijzing is verplicht.

Powered by ABACCI